Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 30-06-2014

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 30-06-2014
1. Συμετοχη του Κινηματος στον αγωνα εναντια στην πωληση και στον διαχωρισμο της ΔΕΗ,με την συμετοχη μας στην κινητοποιηση των εργαζομενων της,εξω απο τα γραφεια της ΔΕΗ στο συντριβανι την πεμπτη το πρωι στις 10.00,οπου θα ειμαστε παρωντες.
2. Το βραδυ της ιδιας μερας (πεμπτη) στις 21.00 στο Εντευκτηριο των τραινων (καφετερια) θα γινει συναντηση με ομαδα δικηγορων που θα αναλαβουν την ομαδικη προσφυγη που ηδη εχουμε προαναγειλει και που θα συζητηθει το πλαισιο που θα κινηθουμε.
3. Στην επομενη συνελευση 07-07-2014 και ωρα 20.00 στα γραφεια της Β ΕΛΜΕ,καλουνται ολα τα κινηματα-σχηματα της πολης για συζητηση και αποφασεις στα εξης
α. Συνταξη υπομνηματος με φλεγοντα ζητηματα-αιτηματα που θα αποφασισθουν απο κοινου,και καταθεση τους στον νεο Δημαρχο Αγρινιου που αναλαμβανει καθηκοντα τον προσεχη σεπτεμβριο,αλλα και σε ολοκληρη την αντιπολιτευση.
Παραληλα γνωστοποιηση αυτου του υπομνηματος προς ολα τα μεσα μαζικης ενημερωσης,ωστε να γνωριζει και το Αγρινιωτικο κοινο και να συμετεχει μεσω της διαδικασιας αυτης εφοσον το επιθυμει στηριζωντας την συλογικη αυτη προσπαθεια.
β.Διοργανωση κοινης εκδηλωσης ολων των κινηματων, συλογικοτητων
στην κεντρικη πλατεια,για ομιλια και συζητηση για ολα τα φλεγωντα ζητηματα,και οποιο αλλο θεμα αποφασισθει απο κοινου στην συνελευση.
Καλουνται απαντες να συμετεχουν στις παραπανω δρασεις στηριζωντας εμπρακτα τις προσπαθειες αφυπνισης και ενημερωσης αλλα και συμπορευσης σε κοινο αγωνα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου