Τρίτη 19 Μαΐου 2015


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 18-05-2015 
1. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΚΡΙΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΗ Η ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ.ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ.
2. ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15-06-2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30 ΕΩΣ 21.30 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Β ΕΛΜΕ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΜΕΛΗ (101 ΑΤΟΜΑ) ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ,ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ.
ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-06-2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 22.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK,ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Η ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ,ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου