Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ ΧΘΕΣ 07-09-2015 ΣΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ,ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ!!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21-09-2015
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ,ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ "ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΑΝΤΗΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ 61% ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΙΦΗΣΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.
ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ Η ΚΑΘΕΜΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ!!!!!!
ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14-09-2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00 ΣΤΑΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Β ΕΛΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου