Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λόγω του ότι οι καθηγητές κάθε δευτέρα στα γραφεία της Β ΕΛΜΕ κάνουν μαθήματα χορού την ίδια ώρα που γίνονται οι συνελεύσεις του σωματείου μας,και εξαιτίας του γεγονότος ότι ορισμένα απο τα μέλη μας συμμετέχουν και σε άλλες συνελεύσεις τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας,αποφασίσαμε να αλλάξουμε στέκι,και όχι ημέρα.
Σύμφωνα με πλειοψηφία της συνέλευσης αποφασίσθηκε ο νέος αυτός χώρος να είναι η πολιτιστική-πολιτική λέσχη "Ρωγμή" στην Αριστείδη παρθένη (πάροδος ζαχαροπλαστείου "Ελβετικόν") στον 1ο όροφο.
Πλέον οι ανοιχτές μας συνελεύσεις θα γίνονται εκεί κάθε δευτέρα,αλλά απο την επόμενη δευτέρα 26-10-2015 και κάθε δευτέρα στο εξής θα αρχίζουν στις 19.00 λόγω αλλαγής σε χειμερινή ώρα!!!
Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον σύλλογο των καθηγητών της Β ΕΛΜΕ για την παραχώρηση της αίθουσας τους τα 2 τελευταία χρόνια και την χωρίς κανένα περιορισμό φιλοξενία τους!!!!!
Τέλος ευχαριστούμε και τον συναγωνιστή Αποστόλη,ο οποίος ανταποκρίθηκε άμμεσα και μας παραχώρησε τον φιλόξενο και πρός άλλους φορείς χώρο της "Ρωγμής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου