Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ 19-7-17









Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή", μετά το κάλεσμα σε συλλογικότητες, φορείς, πολίτες και κινήματα από Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Αμφιλοχία και με την βοήθεια όλων, κατάφερε να αποτρέψει τους πλειστηριασμούς τριών καταστημάτων ελευθέρων επαγγελματιών, παρά τα δρακόντεια αστυνομικά μέτρα και την παράνομη και καταχρηστική είσοδο και παραμονή της Συμβολαιογράφου στην αίθουσα.
Μία δυναμική παρουσία 150 ατόμων, που παρέμειναν καθ' όλη την διάρκεια της διαδικασίας και η αλληλεγγύη που παρέχουν οι πολίτες στις κινηματικές δράσεις, είναι μία απάντηση απέναντι στη μάστιγα των πλειστηριασμών – κατασχέσεων.
Συνεχίζουμε 6 ολόκληρα χρόνια τον αγώνα μας, στεκόμενοι αλληλέγγυοι σε κάθε συμπολίτη μας, που προσπαθούν να του υφαρπάξουν την περιουσία του και να του στερήσουν τα κοινωνικά αγαθά που δικαιούται (ρεύμα – νερό – υγεία – εργασία – παιδεία).
Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αντιμετωπίσουμε αυτή την λαίλαπα που βιώνουμε.
Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή" καλεί όλους τους πολίτες να σταθούν αλληλέγγυοι σε όλους τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία, αλλά και στις γειτονιές για την αποτροπή εξώσεων συμπολιτών μας, που θα αρχίσουν να γίνονται με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Για το κατεστημένο της εξουσίας, τους τραπεζίτες και τους μεγαλοσυμβολαιογράφους, Ιούλιος δεν σημαίνει διακοπές, αλλά προγραμματισμός δεκάδων εκατοντάδων πλειστηριασμών. Αξίζει να σημειωθεί ότι γι' αυτή την Τετάρτη είχαν προγραμματιστεί 199 πλειστηριασμοί και 714 για όλη την Ελλάδα για τον μήνα Ιούλιο.
Συνεχίζουμε τον αγώνα την επόμενη Τετάρτη 26-7-17 καλώντας και πάλι όλους τους πολίτες, τα Σωματεία και τους Φορείς να δώσουν το παρόν για την αποτροπή 5 προγραμματισμένων πλειστηριασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου