Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Δελτίο τύπου για αποτροπή πλειστηριασμών 17-1-2018




Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή" καλεί την Τετάρτη 17/1/2018 και ώρα 3.00 μ.μ. στα Δικαστήρια Αγρινίου – Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, όλους τους φορείς, κινήματα, σωματεία, φοιτητές, αγρότες και γενικά όλους τους πολίτες, στην αποτροπή προγραμματισμένων πλειστηριασμών (3) στο Αγρίνιο, (1) Αμφιλοχία, (1) Βόνιτσα περιουσίας συμπολιτών μας.
Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:
1)      Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα αρχίσουν από 21 Φεβρουαρίου.
2)      Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη από 500 € και άνω, από Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, Δήμους που θα αρχίσουν από 1η Μαΐου.
3)      Στις διακοπές ρεύματος και νερού που είναι κοινωνικά αγαθά.

Εφιστούμε την προσοχή:
1)      Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα των Συμβολαιογράφων, όσο συνεχίζουν την αποχή από κάθε είδους πλειστηριασμό, αλλά και από την πιστοποίηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Σε αντίθετη περίπτωση θα σταθούμε απέναντί τους, γιατί πλέον θα πρέπει να αποφασίσουν με ποιον θα ταχθούν ή με τον λαό ή με τις τράπεζες – Funds.
2)      Όσοι προτίθενται να αποκτήσουν ακίνητο από πλειστηριασμό (σπίτι, μαγαζί, χωράφι) να το σκεφτούν καλά πριν κάνουν αυτή την κίνηση.
Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.
ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου