Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή" ενημερώνει ότι την Τετάρτη 20/6/18 – Πέμπτη 21/6/18 και Παρασκευή 22/6/18 στο Νομό μας έχει προγραμματιστεί να γίνoυν τρεις (3) πλειστηριασμοί.
Στο Ειρηνοδικείο Αγρινίου (2).
Στο Ειρηνοδικείο Βόνιτσας (1).
Ο ένας (1) πλειστηριασμός του Αγρινίου έχει μετατραπεί σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Λευκάδος.
Αφορά Επιχείρηση.
Ο ένας (1) πλειστηριασμός της Βόνιτσας έχει μετατραπεί σε ηλεκτρονικό και θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Βόνιτσας.
Αφορά πρώτη κατοικία οφειλέτη και την επιχείρησή του.
Γι' αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικά 539 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Συνεχίζονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και γι' αυτή την εβδομάδα για χρέη προς Δήμους και εισπρακτικές εταιρείες Κοινοχρήστων, που άρχισαν από την προηγούμενη εβδομάδα.
Παρακολουθούμε το μπαράζ κατασχέσεων που συνεχίζεται σε λογαριασμούς, ακόμα και σε ακατάσχετους, για χρέη προς Δ.Ο.Υ. – Τράπεζες – ΔΕΚΟ – Ασφαλιστικά Ταμεία – Δήμους – Εισπρακτικές Εταιρείες Κοινοχρήστων.
Επίσης, το μπαράζ επιστολών προς τους οφειλέτες από ξένα Funds, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, που έχουν αγοράσει τα δάνειά τους και τους ενημερώνουν ότι πλέον τα δάνειά τους δεν έχουν καμία σχέση με τις Τράπεζες και οι επιστολές αυτές έχουν κατατεθεί στο Σωματείο μας.
Όπως επίσης, το Σωματείο μας παρακολουθεί το μπαράζ διακοπών ρεύματος, ακόμα και αν οι καταναλωτές βρίσκονται σε κοινωνικό τιμολόγιο.
Καταγγέλλουμε την παράνομη μεταφορά ηλ. πλειστηριασμών από μία πόλη σ' άλλη, με σκοπό την ελαχιστοποίηση των αντιδράσεων των Κινημάτων και των τοπικών κοινωνιών.
Καλούμε όλους τους πολίτες να αντισταθούν και να αγωνιστούν ενάντια στην αρπαγή της λαϊκής περιουσίας (σπίτια – μαγαζιά – χωράφια), να σηκωθούν από την Νιρβάνα του καναπέ, να ενεργοποιηθούν ενάντια σε κάθε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό – εξώσεις – διακοπές ρεύματος και νερού. Ο αγώνας είναι κοινός για όλους.
Η ενημερωμένη και οργανωμένη γειτονιά είναι δυνατόν να αποτρέψει αυτό το έγκλημα της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας.
Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:
1)      Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.
2)      Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη από 500 € και άνω, από Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, Εταιρείες Κοινοχρήστων και Δήμους που άρχισαν από 27 Απριλίου.
3)      Στις διακοπές ρεύματος και νερού που είναι κοινωνικά αγαθά.
Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου