Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/10/2018








Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή" ενημερώνει ότι την Τετάρτη 17/10/18 – Πέμπτη 18/10/18 και Παρασκευή 19/10/18 στο Νομό μας έχουν προγραμματιστεί να γίνουν δώδεκα (12) πλειστηριασμοί.
Στο Ειρηνοδικείο Αγρινίου έντεκα (11).
Οι οκτώ (8) πλειστηριασμοί του Αγρινίου έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Πατρών.
Οι δύο (2) πλειστηριασμοί του Αγρινίου έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Αργοστολίου Κεφαλονιάς.
Ο ένας (1) πλειστηριασμός του Αγρινίου έχει μετατραπεί σε ηλεκτρονικό και θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Ναυπάκτου.
Στο Ειρηνοδικείο Βάλτου (Αμφιλοχίας) ένας (1).
Ο ένας (1) πλειστηριασμός της Αμφιλοχίας έχει μετατραπεί σε ηλεκτρονικό και θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Αργοστολίου Κεφαλονιάς.
Αφορούν σπίτια, διαμερίσματα, γραφεία, αγροτεμάχια και επιχειρήσεις.
Γι' αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικά 611 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι διώξεις μελών των Κινημάτων, κάνοντας χρήση του Ιδιώνυμου, με απώτερο σκοπό τον εκφοβισμό των μελών των Κινημάτων και γενικά του ελληνικού λαού, που διαμαρτύρεται και αντιστέκεται στα συμβολαιογραφικά γραφεία για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, στις διακοπές ρεύματος στη διάλυση και στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και του νερού, των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών εργοστασίων, των υδροφόρων πηγών, στην κατασκευή Αιολικών Πάρκων, στις Σκουριές και σε κάθε περιβαλλοντική καταστροφή.
Το χρηματιστηριακό κραχ της Τετάρτης 3-10 στην Αθήνα αποτέλεσε την αφορμή και μόνο για να φέρει το κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο στην επικαιρότητα πρόταση του Τροϊκανού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για τη συγκρότηση Εταιρείας Ειδικού Σκοπού, η οποία θα αγοράζει τα κόκκινα δάνεια από τις Τράπεζες, δίνοντας σε αυτές ομόλογα με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου. Δηλαδή, μετά τις τρεις (3) ανακεφαλαιοποιήσεις των "Ελληνικών τραπεζών" από τον Έλληνα φορολογούμενο και κατά πάσα πιθανότητα μιας νέας χρηματοδότησης από τις τσέπες του βεβαρημένου φορολογικά ελληνικού λαού, θα κλιθεί για μια ακόμη φορά ο Έλληνας φορολογούμενος να εξυγιάνει τα χρέη και τα θαλασσοδάνεια των πτωχευμένων "Ελληνικών τραπεζών".

Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:
1)      Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.
2)      Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη από 500 € και άνω, από Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, Εταιρείες Κοινοχρήστων και Δήμους που άρχισαν από 27 Απριλίου.
3)      Στις διακοπές ρεύματος και νερού που είναι κοινωνικά αγαθά.
Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου