Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 05-07-2015
Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωη",τα τελευταία 3 χρόνια έχει υπερασπιστεί με σθένος κάθε απειλή εναντίον κοινωνικών αγαθών (υγεία,ρεύμα,νερό,κατοικία,κ.λ.π.) σε δρόμους,πλατείες,υπηρεσίες,τράπεζες,δικαστήρια,και νοσοκομεία.
Η μερική ή ολική απώλεια όλων αυτών των αγαθών απο τους πολίτες αυτής της χώρας,οφείλεται σε συγκεκριμένες πολιτικές σκληρής λιτότητας που ακολουθήθηκαν τα τελευταία 5-6 χρόνια,με κύριο μοχλό πίεσης ένα δυσβάστακτο δημόσιο χρέος,επαχθές και επονείδιστο,σύμφωνα και με το πρόσφατο προκαταρκτικό πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους,σε ποσοστό 80% τουλάχιστον!!!!!!!
Το δημοψήφισμα της ερχόμενης κυριακής 05-07-2015,για τους λόγους αυτούς,έχει για εμάς έναν μονόδρομο,το ΟΧΙ.
¨Ενα ΟΧΙ,προς κάθε επιπλέον πρόγραμμα λιτότητας ή συμφωνίας (ανεξαρτήτως μεγάλου ή μικρού όγκου μέτρων) που θα οδηγήσει το λαό μας στον αφανισμό.
Ενα ΟΧΙ που θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς τους τοκογλύφους δανειστές μας,ότι είμαστε και επιθυμούμε να παραμείνουμε κυρίαρχο κράτος,αποφασίζωντας εμείς για την τύχη μας!!!
Ενα ΟΧΙ που για πρώτη φορά θα το πει ο λαός μας δείχνοντας και απαιτώντας,μέσα απο αυτή τη διαδικασία την ελευθερία του!!!!!
Ενα ΟΧΙ εναντίον κάθε ενδεχόμενου άλλου προγράμματος λιτότητας και όχι μόνο αυτού που τίθεται προς ψηφοφορία μέσω του δημοψηφίσματος,απο όποια πλευρά και αν προταθεί!!!!
Με αυτή την κατά πλειοψηφία απόφαση της συνέλευσης μας,δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις υπέρ του ΟΧΙ που θα συναποφασισθούν απο τους φορείς της πόλης μας.
Καλούμε ανοιχτά και κάθε πολίτη, που ανεξάρτητα της ιδεολογίας του και της πολιτικής του προέλευσης,συνεσθάνεται την σημασία που κρύβουν τα 3 αυτά γράμματα,να δώσει δυναμικό παρόν σε καθημερινή βάση για τις εναπομείναντες ημέρες εως το δημοψήφισμα.
Γιατί με το ΝΑΙ,οι συνέπειες θα είναι γνωστές και εις βάρος της μικρομεσαίας τάξης κατά κύριο λόγο,η οποία θα επωμιστεί τα βάρη για μια ακόμα φορά.
Γιατί το ΟΧΙ θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα εντός και εκτός συνόρων,οτι απαιτούμε τις ζωές μας και την χαμένη μας αξιοπρέπεια πίσω!!!!
Είναι η ύστατη ευκαιρία να σηκώσουμε το σκυμένο μας κεφάλι!!!!
Είναι η ώρα να βρωντοφωνάξουμε το πιο ηχηρό ΟΧΙ της σύγχρονης ιστορίας μας!!!!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΝΑΙ!!!!!
ΝΑΙ ΣΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου