Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ"


To αποτέλεσμα του πρόσφατου δημοψηφίσματος ήταν ένα ηχηρό ΟΧΙ και μάλιστα με το συντριπτικό ποσοστό του 62% υπέρ του, το οποίο λαμβάνοντας υπόψιν την απίστευτη προπαγάνδα και κλίμα φόβου από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ εντός αλλά και εκτός συνόρων, φαντάζει ως μία από τις μεγαλύτερες μάχες που κέρδισε αυτός ο λαός!!!! Φυσικά οι ερμηνείες που δόθηκαν, σχετικά με το τι σήμαινε αυτό το ΟΧΙ υπήρξαν διαφορετικές πριν την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, αλλά και κατόπιν αυτού. Πέραν οποιασδήποτε ερμηνείας όμως και αδιαμφισβήτητα το ΟΧΙ αυτό σήμαινε και σημαίνει ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ!!!!!!
 Και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε και από τους φανατικότερους υποστηρικτές του ΝΑΙ. Το Σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή»στήριξε και θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να το κάνει, την υπεράσπιση αυτής της μίας και μοναδικής αληθινής ερμηνείας, την οποία η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διαστρέβλωσε και την μετέφρασε ως ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ!!!!!
 Η παράκαμψη της ετυμηγορίας του Ελληνικού λαού, και η μετάλλαξη αυτής σε 3ο μνημόνιο (και μάλιστα από «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση)αποτελεί για εμάς συνταγματική εκτροπή που φθάνει στα όρια του πραξικοπήματος!!!!
Η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού είναι ανώτερη και πάνω από κάθε υπογραφή ενός πρωθυπουργού, που υπέκυψε στις πιέσεις των τοκογλύφων δανειστών μας, επιχειρώντας να βάλει την ταφόπλακα στο λάκκο που άνοιξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ακολουθώντας τις ίδιες μνημονικές πολιτικές σκληρής λιτότητας.
Πέραν αυτών, όλα τα κοινωνικά αγαθά τα οποία υπερασπιζόμαστε με σθένος τα τελευταία 3 χρόνια, εφόσον το μνημόνιο και κάθε εφαρμοστέος νόμος που θα το συνοδεύει, ψηφισθούν από την βουλή και γίνουν πράξη, οι μέρες που ζήσαμε την τελευταία εξαετία θα μοιάζουν σαν «όαση» μπρος στην επερχόμενη έρημο!!!!
Με βάση όλα τα πιο πάνω, το Σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή» βρίσκεται ήδη στην διαδικασία ανάληψης συγκεκριμένων δράσεων, σαν συλλογικότητα, αλλά κυρίως και μέσω της Επιτροπής Αγρινίου Υπέρ του ΟΧΙ την οποία στηρίξαμε και μέσω της οποίας καλούμε και κάθε άλλη συλλογικότητα ή πολίτη της περιοχής, να συμμετέχει στις εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα,στηρίζωντας το ΟΧΙ της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού μέχρι τέλους!!!!! Για εμάς πέραν των διαφορετικών πολιτικών απόψεων και χώρων που ανήκουμε όλοι μας, προέχει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι αυτή τη στιγμή την επερχόμενη λαίλαιπα,βγαίνωντας σε δρόμους και πλατείες απαιτώντας να εφαρμοστεί το αυτονόητο…η ετυμηγορία της πλειοψηφίας, το μεγάλο μας και ηχηρό ΟΧΙ της 12ης Ιουλίου, που φώτισε με διαφορετικό χρώμα την μεγάλη εκείνη νύχτα, ενός σκλαβωμένου λαού που απαιτεί εδώ και τώρα την ελευθερία του!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου