Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή", μετά το κάλεσμα σε συλλογικότητες, φορείς, πολίτες και κινήματα, παραβρέθηκε στα Δικαστήρια, παρά την αποχή των Συμβολαιογράφων Αγρινίου, για την αποτροπή προγραμματισμένων Πλειστηριασμών.
Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή" στηρίζει τον έντιμο αγώνα των Συμβολαιογράφων και συμπαρίσταται στην αποχή τους για την μη εκποίηση της λαϊκής περιουσίας.
Η εθελόδουλη κυβέρνηση, δεν διστάζει για την εφαρμογή της εντολής της Ε.Ε. και Κεφαλαίου να χρησιμοποιήσει την πιο ακραία μορφή καταστολής απέναντι στα Κινήματα – Συλλογικότητες – Πολίτες: ΜΑΤ, άγριο ξύλο και χημικά, ακόμα και μέσα στα Ειρηνοδικεία, όπως στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.
Οι αυθαιρεσίες, Κοντονή – Ρούσκα – Τόσκα μάς δείχνουν ολοφάνερα ότι αυτή η κυβέρνηση της δήθεν "αριστεράς", δεν έχει άλλο τρόπο να κυβερνήσει παρά μόνο με ΜΑΤ, καταστολή, με ασύστολα ψεύδη.
Η Κυβέρνηση συνδιαλέγεται μόνο με Ε.Κ.Τ. – Funds – "Κοράκια" – Τραπεζίτες και όχι με τον λαό, για την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.
Στέλνουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση (Κυβέρνηση – Μνημονικά Κόμματα – Συμβολαιογράφους), όποτε και όπου επιχειρήσουν Πλειστηριασμούς, στα Ειρηνοδικεία ή Ηλεκτρονικά στα Συμβολαιογραφικά Γραφεία, θα μας βρουν μπροστά τους.
Το Κίνημα γιγαντώνεται με την όλο και περισσότερη προσέλευση πολιτών και αυτή η δυναμική που αποκτά είναι η απάντηση στο να μην πραγματοποιηθούν τα σχέδια Ε.Ε. – Ε.Κ.Τ. – Δ.Ν.Τ. – Funds.
Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αντιμετωπίσουμε αυτή την λαίλαπα που βιώνουμε.
Λέμε ΟΧΙ στους ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ και μη ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.
Λέμε ΟΧΙ  στην υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας.
Λέμε ΟΧΙ στην στέρηση των κοινωνικών αγαθών που δικαιούνται όλοι (ρεύμα, νερό, υγεία, εργασία, παιδεία).
Λέμε ΟΧΙ στην τρομοκρατία, στον εκφοβισμό και στις διώξεις των μελών των κινημάτων και του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου