Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ 30-5-18


Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή" ενημερώνει ότι την Τετάρτη 30/5/18 – Πέμπτη 31/5/18 και Παρασκευή 01/6/18 στο Νομό μας έχουν προγραμματιστεί να γίνουν πέντε (5) πλειστηριασμοί.
Στα Ειρηνοδικεία Αγρινίου (2), Μεσολογγίου (2), Ναυπάκτου (1).
Οι τέσσερις (4) από αυτούς, έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και μεταφέρονται για να πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένους συμβολαιογράφους:
-          Αγρινίου δύο (2) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Πατρών.
-          Ναυπάκτου ένας (1) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Ναυπάκτου.
-          Μεσολογγίου ένας (1) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Αθηνών.
Αφορούν αγροτεμάχια, μαγαζιά, γραφεία, σπίτια, αποθήκες.
Γι' αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί, πανελλαδικά, 766 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Από 27/4/18 άρχισαν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί (κινητής και ακίνητης περιουσίας) για χρέη από 500 € και άνω στην Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΕΡΟ, ΔΗΜΟΥΣ, Εταιρείες Κοινοχρήστων.
Το Σωματείο μας παρακολουθεί από "κοντά" τις εξελίξεις όσον αφορά:
1)      Δ.Ο.Υ.: Τις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών (700) κατά μέσο όρο κάθε μέρα), αλλά και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που άρχισε από 27 Απριλίου, για χρέη προς την Εφορία.
2)      ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ: Τον Ιούνιο ξεκινά η ενεργοποίηση του 1ου πακέτου ηλεκτρονικών πλειστηριασμών – κατασχέσεων για τα ασφαλιστικά ταμεία με πρώτο το Ι.Κ.Α.
3)      ΔΕΗ: Το μπαράζ των διακοπών ρεύματος συνεχίζεται με τα χρέη να διογκώνονται, αλλά και το πακέτο Εξωδίκων που ετοιμάζεται να σταλεί στους οφειλέτες.
4)      ΔΗΜΟΣ: Τα χρέη προς το Δήμο, τις τυχόν κατασχέσεις λογαριασμών, την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών αλλά και την μεταφορά χρεών στην Εφορία προκειμένου να μην παραγραφούν.
5)      ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ: Όπως και το τι θα πράξουν και εάν θα προβούν σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, οι εισπρακτικές Εταιρείες Κοινοχρήστων για χρέη πολυκατοικιών. (Κοινόχρηστα).
Καταγγέλλουμε:
Την παράνομη μεταφορά ηλ. πλειστηριασμών από μία πόλη σ' άλλη, με σκοπό την ελαχιστοποίηση των αντιδράσεων των Κινημάτων και των τοπικών κοινωνιών.
Καλούμε όλους τους πολίτες να σηκωθούν από την Νιρβάνα του καναπέ και να ενεργοποιηθούν ενάντια σε κάθε πλειστηριασμό και έξωση συμπολίτη μας.
Η ενημερωμένη και οργανωμένη γειτονιά είναι δυνατόν να αποτρέψει αυτό το έγκλημα της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας.

Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:
1)      Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις που αποβλέπουν στην αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.
2)      Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη από 500 € και άνω, από Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, Εταιρείες Κοινοχρήστων και Δήμους που άρχισαν από 27 Απριλίου.
3)      Στις διακοπές ρεύματος και νερού που είναι κοινωνικά αγαθά.
Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου