Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Δελτίο τύπου για 20 -21 & 22/2/2019Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή" ενημερώνει ότι την Τετάρτη 20/02/19 – Πέμπτη 21/02/19 και Παρασκευή 22/02/19 στο Νομό μας έχουν προγραμματιστεί να γίνουν δεκαέξι (16) πλειστηριασμοί.
Οι δεκατέσσερις (14) πλειστηριασμοί του Αγρινίου έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν:  οι δεκατρείς (13) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο  Λευκάδας και ο ένας (1) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Πατρών.
Από τους δεκατέσσερις πλειστηριασμούς του Αγρινίου ο ένας (1) πλειστηριασμός αφορά 1η κατοικία συμπολίτη μας όπου 78 τ.μ. για χρέος 50.000 € βγαίνει στο σφυρί με τιμή 50.000 €.
Ο ένας (1) πλειστηριασμός της Βόνιτσας έχει μετατραπεί σε ηλεκτρονικό και θα πραγματοποιηθεί, από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Λευκάδας.
Ο ένας (1) πλειστηριασμός του  Μεσολογγίου έχει μετατραπεί σε ηλεκτρονικό και θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο συμβολαιογράφο Ναυπάκτου.
Αφορούν σπίτια, διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, αγροτεμάχια και επιχειρήσεις.
Γι' αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικά 692 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:
·         Στη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού μέσω των περικοπών μισθών και συντάξεων και στην ανελέητη φορολόγηση.
·         Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και στο ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
·         Στις συνεχείς κατασχέσεις ακινήτων και λογαριασμών, (700 κατασχέσεις λογαριασμών ημερησίως) για χρέη προς το Δημόσιο.
·         Στις συνεχείς διακοπές ρεύματος και νερού (5.500 διακοπές ρεύματος ετησίως για το Δήμο μας, δηλαδή 500 το μήνα).
·         Στις συνεχείς διώξεις των μελών των Κινημάτων και του ελληνικού λαού, που αντιστέκονται και διεκδικούν.
·         Στην εγκατάσταση των Αιολικών Πάρκων που στόχο έχουν τις επιδοτήσεις και όχι το περιβάλλον και τα οφέλη των πολιτών.
·         Στις ανεξέλεγκτες εξορύξεις πετρελαίου που καταστρέφουν το περιβάλλον και αλλάζουν ριζικά την εδαφική συνοχή, χωρίς όφελος για τους πολίτες.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου